Tabung Masa Depan ...

Friday, March 30, 2012

Cerita Pengantin 2011 Dan 2012 - Undangan Lagi




Semalam, sementara menanti masa nak beradu, membelek-belek kad2 undangan perkahwinan yang dah ade 4 - 5 keping ni. Bulan April 2012?  School holiday ke?  Rasanyer dah lepas cuti tapi banyak betul undangan.  InsyaAllah, kalau xde aral sampailah tu. Doa banyak2 agar cik gastrik x datang menyerang. Kalau tak memang x dapek nak menolonglah!. Selalunyer cik gastrik tak bagi peluang den merasa lauk gulai kenduri pengantin ni. Apa pulak cerita pengantin2 tahun lepas 2011 ye?  Foto2 @ bawah ni antara majlis yang sempat aku hadir (Gambar ehsan dari my own FB n FB frens). Nak letak semua memang tak cukup pageslah.. So apelah citer terbaru, 'Puan Bintang Cahaya", "Puan Hafizz Hussin" ..Dah tumbuh telinga ke belum??? He He he.  Dan juga untuk pengantin2 yang lain En. Shafik, En. Amed & Puan Zubai, En. Shahrul dan ................ Nak tulis semua sampai sudahpun tak habiskan. So SELAMAT PENGANTIN BARU pada yang akan melangsungkan perkahwinan. Moga kekal ke akhir hayat. Amin

Flashback gambar2 pengantin  2011 Series.........................

 
Kalau ditanya kenapa letak those pictures only,  the anwer is because both weddings lah untuk majlis kenduri dan bertandang buat kaki dan pinggang den ni rasa nak tanggal dah. Dari KL balik Kota Bahru dan KL lepas tu dari Nilai, Negeri Sembilan berkonvoi ke Salor, Kota Bahru Kelantan.  Semput mak!  Tolong........ Dan sampai hari ni anakku yang bongsu serik dah jadi "Flower girl" sebab kena lalu bawah pedang! "Takut Pedanglah Ummi"! Ha Ha Ha
  

3 comments:

Nurwahida Rasli said...

hehe..lucula sofea ni..takut lalu bwh pedang..hahahahaha

Kesuma Angsana said...

Tulah pasal dia cakap tok se doh.... ingat ko org nak libas dia dgn pedang tu cam citer samurai kih kih

Anonymous said...

Masih segar dalam kenanganlah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...