Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 29, 2012

Jom Teruskan Semangat Gotong Royong di Sg. Lui !

Hari ini dahpun Thursday , Esok lak Hari Jumaat dan Friday, is a day for me yang full of keberkatan dan penghulu segala hari.  So let us just share something yang baik-baik aje untuk hari ini menjelang Friday esok ok.  Find, mari kita tengok macammana masyarakat hari ini di tempat saya masih mengamalkan semangat bergotong royong.  Ini masa mereka sama-sama menyiapkan jalan untuk laluan kampung baru-baru ni.  Quality gambar tak berapa nak bagus sebab tak sempat nak guna kamera cuma ambil guna kamera Hp anak dan waktupun dah agak nak senja masa tu . Terima kasih pada semua yang membantu dan Allah saja yang membalasnyer. Nanti saya update lagi aktiviti kemasyarakatan yang lain di kampung saya di lain entry.  Till then senyum selalu and ......Tungguuuuuuuuuuuuuu ye!

1 comment:

paridah said...

sg.lui ni felda kan...org felda sebati dgn cara hdup suka bergotongroyong melakukan aktvti kmasyarakatan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...