Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 29, 2012

Lagu Duet Shaheizy Sam & Yana Samsuddin (Not Bad!)

                                                   (Gambar ehsan cik google) 

Baru-baru ni dengar this song kat Radio while driving , terus tanya my son yg jadi co-pilot masa tu who's the singer for this duet song.  Dia lak terus jawab entah, ni baru first time dia dengar.  Few days later, i found that the singer ....Wow Shaheizy Sam & Yana Samsuddin. Titlenyer  'Begini Caranya' Compose by Ajai (ni yg x berapa nak gemar ni).  Lagu ini untuk filem Aku Ada Kau Ada???.  Hurmmm for me not bad lah !   Just nice for our halwa telinga.

Credit to youtube(anisabc.blogspot.com)

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...