Tabung Masa Depan ...

Friday, March 30, 2012

Salam Pagi Jumaat & Happy Friday Yang Dingin

Salam Jumaat semua,

Awal2 pagi dah hujan. Dengar cerita, ada tempat yang air dah mula naik dan jalan of courselah macam biasa akan sesak. Well, apapun hujan di pagi Jumaat penuh rahmat.  Penghulu segala hari, hari terbaik untuk kita memohon maaf dan memberi maaf.  Andai ada salah dan silap sepanjang enrty blog ni... kekadang ada typo error, ada kisah yang mengusik jiwa you all out there, mohon maaf ye!!!!!!!!! "Kita Insan Biasa"kan.

Rasanyer ramai dari kita dah tau doa "penerang hati ' ni dan kalaupun dah lupa boleh baca kat sini. It's a very simple one, easy untuk kita ingat and even kanak2 pun ramai yang hafal. Rasanyer kat sekolah pun dah diajar baca dan hafal doa ini. Anyway, Just a doa for us to start a day with! Moga kita semua sama-sama memperolehi keberkatan dan rahmat di pagi Jumaat yang dingin ini. Amin...........


 
 (ehsan google)


Wahai Tuhanku! Lapangkanlah dadaku.  Dan mudahkanlah bagiku urusanku. 
Dan bukakanlah simpulan dari lidahku. (Supaya) mereka memahami perkataanku.”
(Surah Toha, Ayat 25-28)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...