Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 29, 2012

Tangis Pagi Khamis (Sedih & Gembira)

Kalau baca paper kisah berkaitan kanak-kanak apatah lagi if the story relate to penderaan, pembunuhan kejam or yg seangkatan boleh buat kita menangis.  Membaca kisah kehilangan dan kematian adik Nurul Nadirah Abdullah "Dirang" (Alfatihah) recently really buat saya menangis tanpa sedar.  Apapun tak mahu komen lebih-lebih.  Moga yang bersalah menerima hukuman yang setimpalnya lebih2 lagi kes ini sedang dibicarakan sekarang ni.  More details boleh lah baca sendiri. Rasanyer semua paper @ Malaysia duk story pasal kes ini   As a parent banyak iktibar yang patut kita ambil dari apa yang telah terjadi pada si kecil ini.

                                                          (foto ehsan google)

Anyway, happiness pun boleh buat kita menangis macam apa yang saya alami waktu menonton one really good korean drama "He's beautiful" back to year 2009 where the last scene between Go Mi Nam and Hyung-Nim (that's how Go Mi Nam called him) eventhough it's a happy ending but I really cried like Niagara Water Fall .  Hehehe.  Still in love with both of u - Park Shin Hye & Jang Geun Seuk.  Looking forward to "He's beautiful Season 2". Ada ke? Sampai  la ni takde news pun. Kalau adepun ulang siar Chanel 708. Huhuhu.  Apapun layan je..................


                                               (Semua images ehsan google)

 
( Thanks 2 youtube)

 Jumpa lagi di lain entry. InsyaAllah. Wassalam.
 

2 comments:

Anonymous said...

Really miss 'he's beautiful"

Mummydearie said...

I pun suka Korean drama tetapi tak minat lagu-lagu K-pop ni. Kira KA expert jugalah ya ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...