Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 26, 2012

Aktiviti Release Tension!

Salam Jumaat semua!.

Hari ni dah pun Jumaat.  Esok dah weekend.  Cuti untuk kita release2 tension dan segar2kan badan lepas seminggu bekerjakan.  Mesin pun nak kena rehat, inikan pula kita manusia, betul tak?. Kita perlu refresh dan lupakan semua tugasan2 di pejabat buat sementara dan cuba rehat2kan minda dan badan kita tu. Amat2 penting untuk kita menikmati kehidupan sebenarnya dan untuk itu kita perlukan keluarga dan rakan2.

For me and family, selalunyer akan plan apa yang nak dibuat waktu cuti2 macam ni. (Selain kena kemas, basuh or lipat kain dan settle2 apa yang tak sempat buat dalam seminggu tu!). Banyak sebenarnya aktiviti2 waktu lapang yang boleh dilakukan bersama-sama.  Just nak releasekan tension kita tu!

Tekanan adalah sangat2 tidak sihat dan punca kepada pelbagai penyakit tau. So, just cari or buat apa saja aktivity yang you all suka like me. Ni antara activity2 yang dah pun masuk dalam my diary .......

(Bedudak ni nak bergambar ke nak main badminton)
(My son on fighting with his uncle/untie! He He)
( Bila nak mula aktiviti berbasikal ni! Basikal dah ada....Moh! kayuh)
Dan kalau dah tak tau nak buat apa tu, masuk je lah dalam bilik karaoke tu dan melalak sepuasnya.  Asalkan tak kacau orang lain sudah.  Smile and Peace yo!

( Posing dulu sebelum mula..............berkaraoke !!...Isabella (huhuhu)  or sampai syurga  FT)

Bila nak karok lagi ni.... cuti hari buruh ni nak ?  Cik Faizarys nak sponsor ke?? You all pulak macammana? Mesti you all pun ada hobi dan kegemaran masing2kan!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...