Tabung Masa Depan ...

Saturday, April 14, 2012

Artis You Tube - Yuna is still the best!

Rasa-rasanyer, ramai antara kita yang selalu mengikuti dan melayari laman web youtube.comkan.  Ini antara sebab2 terjadinyer lambakan artis yang lahir bermula dari laman web tersebut, maksudnyer mula-mula buat lagu, upload kat youtube, nyanyi pakai gitar ke ape ke, then banyak orang like, pastu booom famous meletup! Takpun paling senang cover je  lagu orang lain, buat cara tersendiri dan bila ramai yang like tu yang jadi fofular mengejut tu.  Apapun pelik jugak ye, ramai sangat dok kejar2 nak jadi artis youtube ni kenapa?  Kalau setakat satu dua yang benar2 berbakat tu tak kisahlah sangat. Tapi kalau dah bersepah2 tu, tak kuasalah mak nak layan!

Antara artis2 itu adalah seperti Ana Raffali, Najwa Latiff dan yang terbaru Ainan Tasneem. (Sekadar menyebut beberapa nama saje). Itu baru kat Malaysia. Kalau overseas tu takyah cakaplah. Tak terkira!  Apapun for me Yuna is still the best! Sentiasa bekerja kuat dan berusaha untuk memberikan hanya yang terbaik. You go girl!  (And dear, please elakkan kontroversi ye!)



              (credit : youtube.com)

P/s : My second daughter now dah jadi Najwa Latiff died hard fan. She said that Yuna punyer lagu style lama2lah Ummi , tak minat. Now in Najwa with kosong!......... Layan jelah.


2 comments:

wantie said...

suka sangat dengan yuna. Najwa latiff.. so so je la. follow u

Kesuma Angsana said...

Yup.. agree wit u.. Yuna mmg best! n Tq for reading ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...