Tabung Masa Depan ...

Monday, April 02, 2012

Cendawan segar terbaik dari ladang!

Salam semua....

Hari ini nak sharekan satu lagi video menarik untuk tatapan semua. (Thank you to En. Hubby!).  Dia memang minat bak mencari benda2 yang lain dari yang lain macam Cendawan Busut ni.  But saya pun suka makan apatah lagi kalau En. Hubby yang masak dia punyer speciality "Sup Cendawan with Lada Hitam"  I loike! Sampai my daughter yang kecik tu pun sibuk suruh abahnyer masak sebab air tangan dia memang sedap! (Cuma Sup Cendawan ni jelah! (Resepi lain I'm still the best!) He He He

video
Bak kata En. Hubby kalau nak makan2 something yang segar dan sedap kena usaha lebihlah sikit!. Yo lah tu.  By the way, you all makan tak cendawan ni???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...