Tabung Masa Depan ...

Monday, April 30, 2012

Cerita hari minggu

Salam Pagi Isnin.

Hari ini mood tak berapa nak bagus. So rasa malaslah sikit nak tulis untuk entry hari ini.  Weekend hari tu sibuk uruskan Encik Kereta.  Terbang juga ribuan ringgit! (Dah agak!) Lagilah moody hari ini.  Cuma sehari dua ni kecoh tentang cerita Fasha Sandha yang dahpun bernikah dengan kekasih hatinya Jejai dan cerita tentang perhimpunan "Bersih" tu.  Tak payah lah nak citer panjang2 lebar kat blog ni. Rasanya you all pun dah baca kat paperkan!.  Hampir semua paper cover citer ini kat muka depan (besar lagi). Cuma nak sharekan berita kat bawah ini yang bertalu2 masuk dalam my FB(dah sharekan) dan SMS dari Celcom since hari Sabtu 28/4/2012. (Any update hari ini!).  Mari sama2 membantu kalau ada info! Kalau tak pun cukup sekadar mendoakan keselamatan beliau yer! (Sebenarnya banyak juga versi berlainan tentang cerita ni). 

BOY KIDNAPPED AT MONT KIARA: The son of a friend, age 12, wearing green shorts, white polo shirt with school emblem, kidnapped on the way to school on the.corner of Jalan Kiara 1 & Jalan Kiara at 7:35am in Mont Kiara. Seen being taken away in a van. Any info please contact parents Sham 0192333065 and Janice 0123656202
( Semoga beliau dapat ditemui dengan kadar segera ! Bayangkan kalau terjadi pada kita....................)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...