Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 19, 2012

Dinner @ Belanga, Hulu Langat !

Malam semalam dinner sempena birthday my little princess. Oleh sebab birthdaynya jatuh tengah minggu, so tak dapatlah nak bawak pergi makan jauh2. Yelah, balik kerja dah lewat so takleh nak travel jauh2 sangatlah. Penat!  OK takpe dik, ni makan fasa pertama yer.  Nanti cuti2 weekend kita pergi jauh sikit.  tapi, no fast food , please!.  So, order kena ikut selera birthday girllah. Jemput tengok antara yang saya order ! But my mum pulak cakap banyak sangat takut tak habis....... Apapun lepas tu semua licin masuk ke perut!.
(Tauhu bakar - I luv this!)
(Drinks - kena minum air suam banyak2 ye!)

(My hubby asked for tis 'Sup Ekor')

(Antara lauk yang dah sampai - birthday girl asked for 'Kerang")

(Sessi makan  bermula sementara menanti lauk len siap! Semua tak nak bergambar sebab muka penat .. he he)

(Sekitar Belanga!)


(Sekitar Belanga!)





The food was oklah for me.  Cuma my second daughter cakap the Mix Tomyan not enough 'kaw'.  But En Hubby said that's the original taste of Tom Yam without add paste.  Tulah selera masing2kan ! Why don't you all give a try?


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...