Tabung Masa Depan ...

Monday, April 23, 2012

Majlis Sambut Menantu Sabtu 21/4/2012

Macam biasa hari isnin yang letih!.  Dua sebab, satu, Sabtu lepas sibuk dengan wedding my cousin dan Ahad pulak sibuk dengan "suprised party". (Ini saya citer nantilah ye!).  So just roll balik foto2 waktu wedding ari tu.  Biasalah kenduri macam ni lah baru dapat berkumpul dengan saudara mara.  Cekidaout!  All in purple theme!.
(My anak2 buah yang cute sangat2 ikut tema)
(All for 1 purple album- with my sisters )
(With pengantin and Mrs Ali (Nana) orang kuat majlis ni)
(With my cousin (sebaya) yg dapat jumpa bila ada kenduri2 cam ni je)

(Makan time)
(Suka betul ye makcik2 ni  mengusik pengantin!)
(Ni lah jadinya kalau sesekali berjumpa!)
(Mak pengantin- Makcik Ayu yang gorgeous in purple huhuhu)
(Ni lah jadi kalau suruh budak2 tolong snap pic! asal ado je...)
 


Tunggu masa nak balik dah ni...sabar dulu ye makcik2 ...)





( My and my sisters/brothers sponsored this dadih - sampai penuh peti!)

(Tq to cik faizarys, cik huda zakaria n cik sue qistina yang bertungkus lumus menyiapkan hampir 500 pack dadih untuk majlis)
Penat, memanglah penat tapi happy sangat2 dapat berkumpul  macam ni...  Eh, lepas ni kenduri sapa lak ha!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...