Tabung Masa Depan ...

Monday, April 02, 2012

Dinner @ Mak Sue Tom Yam

Malam semalam 'Dinner' di Mak Sue Tom Yam @ Sg. Semungkis, Hulu Langat.   Satu, sebab dah penat seharian memantau kerja2 di Bukit Belacan. Dua, sebab dah janji dengan anak2 nak makan luar. Tiga, makan sementara menunggu kereta siap dicuci.  Serampang 3 matalah ni. Mula-mula kata nak makan Chicken Chop and Steak aje.  Sampai kedai menu dah tukar ke Tom Yam pulak! Ikutkan selera sendiri macam nak makan Mee Goreng je. Dah terpaksa lak tukar menu ke nasi dan lauk-lauk yang macam biasa ikut tekak budak-budak ni.  Nampaknyer Mee Goreng terpaksa goreng sendirilah nanti. Bila tu? (x tau ler).

According tu En, Hubby masakannyer OK memenuhi selera cuma sambal agak pekat sedikit otherwise perfect!.  Inilah gambar yang sempat disnap2 sebelum semuanyer licin masuk ke perut.




Nanti saya sharekan resepi Mee Goreng basah kegemaran saya itu and you all boleh try test rasa. OK.  




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...