Tabung Masa Depan ...

Monday, April 09, 2012

My Cousin's Wedding @ Dewan Dato' Nadzir Hulu Langat 7/4/2012

Weekend hari tu, sessi memenuhi jemputan kenduripun bermula dan sebagai permulaan memenuhi undangan my Untie untuk sama2 menghantar pengantin (her 1st son).  Memanglah penat tapi happy sebab dapat jumpa makcik2, saudara mara,  cousin2  yang lama dan jarang2 jumpa. Anyway, Selamat Pengantin Baru untuk my cousin Dik Afiq n wife Finaz yang cute tu ye. Moga kekal ke akhir hayat. Amin. Bawah-bawah ni antara gambar2 yang sempat di snap2kan. Actually tema merah tapi tak dan nak follow. (Jangan marah ye, nanti kena jual!)

1.  Me & semua (Me... belakang pengantin perempuan in purple with peace sign tu he he) & close-up
2.  My mom sempat tepung tawar lagi tu!
3.  Gambar2 sekitar majlis (Makcik2 kepoh) (Yang dok sibuk bertanya2 sebab dah tak sabar2 nak masuk dewan ha!)


Apapun to all my cousins, Encik Zamri Muhammad sekeluarga, Puan Norzaini sekeluarga, Puan Zaiton sekeluarga, Puan Norzalina, Puan Norizan, Makcik Ina, Mamak Razak, Makcik Nis, Makcik Hendon, Pakcik Mat, my dear Amar Shakrizan tak lupa Neni & family, Nana & family, dan ................... ala semuanyerlah yang hadir majlis hari tu, nak tulis habis kang sampai Subuh tak siap ye tak? , so kita jumpa lagi di majlis sambut menantu 21 April, 2012 nanti ye! Buat mak pengantin Makcik Ayu (Puan Siti Norbaya Basri) tahniah, dah selamat terima menantu pertama dan terima kasih sebab sudi jemput ye!

3 comments:

Anonymous said...

best2..xtapi xdpat nak join lor...coz kite keje..sedey..kite jumpe 21/4 nnt ea..

Kesuma Angsana said...

Dear, Tq 4 reading n ye nnti kita jumpa ! Jgn sedih2 dtg 21/4 nnti kita amik gambar n upload lak kat blog ni lagi he he he

faizarys said...

ala i pon xdpt j0in.. mcm nie la nasib d0k jauh di perantauan.. ahaks!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...