Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 19, 2012

Perkahwinan Natasha Hudson! So sweet.....

(Foto from mymetro)
Rasanya belum terlambat nak wish 'selamat pengantin baru' untuk  pelakon Natasha Hudson yang telahpun sah bergelar isteri kepada penyanyi dan ahli perniagaan, Carleed Khaza baru2 ini. So sweet, walaupun ini perkahwinan kali ketiga buat beliau yang pernah gagal dalam dua perkahwinannya sebelum ini.  Suka sangat tengok bila Natasha Hudson dah bertudung! Nampak ayu dan sejuk jer mata memandang. Teringat dulu2, banyak gossip2 panas dan hangat tentang Natasha Hudson ni.  Apapun itu cerita lama dan sekarang dia dah pun mula berhijrah kepada sesuatu yang lebih baik. Tutup citer lama, buka laman buku yang baru pula!

Sekali lagi tahniah, moga terus kekal dengan imej bertudung tu ye! Doakan yang terbaik untuk both of you.

1 comment:

Anonymous said...

This design is incredible! You definitely know how
to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost.
..HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that,
how you presented it. Too cool!
Also visit my web page : mackeeper review

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...