Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 26, 2012

Pokok Pisang Pelik

Yang ini betul2 pelik.  Pertama kali tengok dan jumpa sepanjang saya bernafas ni. Memula ingatkan ada orang yang letakkan tandan pisang emas tu kat pokok tu. Ini bila tengok gambarlah.  

Tapi bila tengok dan periksa betul2 memang buah pisang emas tu tandannya di situ, banyak betul perkara2  pelik yang dah terjadi.  Share this video with you all, kalau tak percaya........ Ajaib sungguh !

video

Kekuasaan Allah s.w.t. dan terasa kecil sangat2 diri kita ni kan!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...