Tabung Masa Depan ...

Friday, April 06, 2012

Rumahku Syurgaku - My Home Sweet Home

First of all, I would like to say thank you to all readers yang sudi baca blog saya yang tak seberapa ni.  And for those yang comment thanks, I'm really appreciate that. Dalam memikir-mikir apa entry nak diletak, tetiba received a message from my ex-colleague.  He's the Autocad guy and we've been working together in a JV team during one big project back to year 2005 to 2008. (If  I'm not mistakenlah). This is part of his message .........I have read your blog.. It was cute n nice.. U must put a pict of your house's in your blog. I like your house..it makes me feels like 'home'...... Thank u fren! And here it is for you Pak Danoes Wahjoe Imam Hidajat. Kapan datang lagi ke Malaysia ? (Tq En.Hubby for the photos walaupun hari dah senja. he he he)

Rumah saya, gambar dari luar ajelah ye! Bunga orkid tu my favourite flower yang ditanam betul2 dihalaman rumah................ So Pak Danoes hope this dapat mengubati kangen kamu to my house dan bumi Malaysia ya!


Rumah bagi saya bukanlah semata-mata tempat berlindung dari panas dan hujan tetapi lebih dari itu.  Sebuah rumah mempunyai ratusan malah jutaan kenangan yang akan kita simpan hingga hujung nyawa. Even rumah saya tidaklah segah banglo2 mewah ataupun sehebat rumah2 indah yang lain tapi betullah  it's really My Home Sweet Home.  Rumah pusaka - Rumah Kampung yang tetap utuh terjaga hingga kini dengan sedikit penambahbaikan. ..........Singgah2 lah kalau sudi!

1 comment:

Mummydearie said...

Still tak dapat figure out ni KA, kat mana home sweet home ni terletak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...