Tabung Masa Depan ...

Tuesday, April 10, 2012

Senyum Pagi - Lucu!

Semalam waktu tengah sibuk masak untuk makan malam, dengar cerita perbualan telefon antara my daughter yang bongsu dengan cousin dia.  Baguslah tu, yang satu cakap agak pelat sikit yang sorang lak kekadang tergagap banyak. He He He...
Antara perbualan mereka................

Cousin :  Nak cakap dengan Mak Ngah
She      :  Mak Ngah sibuklah.. Tengah masak!
Cousin :  Sibuk masak apa?
She      :  Masam asam... asam........ eermmmm asam boi (actually asam pedas) ( Rasa nak tergelak dah)
Cousin :  Oooo.. Nak tahu tak, Abah baby nak beli kereta baru!
She      :  Kereta apa?
Cousin :  Kereta pppppproton  eeeexora
She      :  Ooo, kenapa tak beli Alphard
Cousin :  Aaaapa????
She      :  Kenapa tak beli Alphard ?
Cousin :  Aaaaapa dier?
She      :  Kereta Alphard.....Alphard
Cousin :  Oh, baby dah beli dah I-Pad tu boleh main aaaaaaaaaangry bird tu! (Ha Ha Ha)

(Gambar waktu happy time lah ni, kalau tidak mesti ada gado2 tu... peace no war !)

2 comments:

Anonymous said...

haha.. lawaks2!!!

Anonymous said...

Lucu.. saya suka3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...