Tabung Masa Depan ...

Saturday, April 21, 2012

Severely by FT Island.... Nice Song !

Entah kenapa tiba2 minat pulak dengan lagu Korea ni. (Tapi bukan peminat fanatik cam my daughter tu ye!).  Kalau tanya my daughter tentang FT Island ni, panjang berjela dia punya explanation.  Siap dengan senarai lagu2 dia orang. Me, just sebab selalu sangat dengar lagu ni dimainkan berulang2 kali di radio waktu tension2 balik kerja dalam kereta, so boleh masuklah dengan jiwa ni.  (Boleh blah kata budak2 muda sekarang ni!)  Letak kat sini untuk share with you all. Tiba2 mood datang untuk dengar lagu2 yang jiwang cam gini.  Kalau tak minat boleh pergi main jauh2 dulu....

                                                              (credit to : youtube.com)
I'm in love now... with this song!

Oklah nak bersiap ke kenduri lak ni. Aduhai, penat buat puding malam tadi tak habis lagi.  Tidur pun dekat pukul 2 pagi.. Ok you all, Salam dan Happy weekend semua! 

3 comments:

Anonymous said...

saya suka sesgt lgu ni

Petrasis1 said...

cer try dengar lagu MBLAQ - Cry.. tak pun Big Bang - Haru Haru... sy jd gila K-Pop kejap sebab 2 lagu tu la... best..!!

Kesuma Angsana said...

Tq for reading. Dah dgr dua2 lagu tu mmg best specially Cry by MBLAQ. Tq sharing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...