Tabung Masa Depan ...

Friday, April 20, 2012

Song : Teman By LoveHunters

Pernah dengar tak lagu ni.  Suka sangat2.  Lagunya berentak melow gitu dan sangat2 mendamaikan.  Teringat2 zaman dolu2 He He He. Song by the LoveHunters.  Even diaorang ni Singapore local band, but very2 popular dulu2 bukan saja di Singapore tapi juga di Malaysia dan juga Brunei.  Thinks since late 80's, macam tu lah kot.  Trio band ni di anggotai oleh Yazid (singer), Moliano (Bass) and Saha (drummer).  Entah, dah tak berapa nak ingat sangatlah. One thing, they have plenty of popular songs in Malays and  English. Dan pernah juga memenangi beberapa award. Not badkan!

(Lovehunters - from cik google)
This is one of their 'killer song' yang tetap famous dan masih lagi  diputarkan di corong2 radio hingga hari ini. Bayangkanlah tetap popular sampai sekarang ni.  Berhantu betul!. Share dengar dengan you all! (Bila la they all nak wat lagu baru? Waiting2 ni...)

 
(credit: youtube.com)

I like3........................Layan jer lagu ni di Hari Jumaat yang syahdu gitu!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...