Tabung Masa Depan ...

Monday, April 23, 2012

"Suprise" Birthday Party !

Mulanyer tak plan pun nak buat majlis ni.  Ingat nak buat hujung bulan jer sebab semua dah penat sebenarnya.  Then my brother suggestlah untuk buat suprise party ni for my daughter. My daughter pulak since pagi takde kat rumah cause ikut cousin dier pergi swimming class @ Putrajaya.  Balikpun petang nanti.  So we all just prepared sikit2 untuk fasa kedua Birthday Celebration. Diapun tak tau apa2.  Bila dia balik je, we all ape lagi ....Suprise!!!!!!!!!!!!!!! Terkejut gila................

(Tq to my brother for the KFC, cake and drinks, home made dadih by me, plain rice & fried vege! Yummy)
(Nyalakan lilin bila dia dah nak sampai... jeng jeng jeng)
(Seronok dan teruja. Sessi potong cake!)
( Sessi makan dah mula tapi kaum bapak2 duk sibuk melayan tv lagi ...tgk MU ke tgk news tu?)






Apapun syukurlah dah besarpun si kecil ni. Alhamdulillah kerana dipanjangkan umur dan mohon dimurahkan rezeki dan terus dikurniakankan kesejahteraan dan kesihatan yang baik. Amin.
( Luv u ... muah muah muah)









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...