Tabung Masa Depan ...

Monday, April 16, 2012

Wedding Lagi @ Sg. Lui, Hulu Langat 15/4/12

Semalam, memenuhi satu lagi jemputan kenduri kahwin.  Kali ini ikut my mom and my untie. Katanyer, their old friend's daughter. Entah, I follow je! And this time, I tak perlu drive, jadi penumpang je. Tq very much to my Mr.Cousin!. The food was quite ok.  Dengar2 kata tumbang lembu, no wonder daging dia rasa a bit fresh and sedap compare to kenduri2 yang lain.  Ni gambar2 sekitar majlis. With "Maroon' theme. Walaupun cuaca panas, tapi makan dalam persekitaran kampung yang nyaman, dikelilingi pulak pohon2 menghijau dengan angin sepoi2 bahasa so takdelah terasa sangat.  My daughter pun cool aje!

My mum and my untie (sessi berborak bila berjumpa kawan2 lama).

Gambar sekitar majlis. Antara yang hadir......


Ni pulak,  time nak balik dan bersalam "kaut" dengan tuan rumah waktu perut dah kenyang makan.  Terima kasih makcik!
 
 
Kepada pengantin " Selamat Pengantin Baru " moga kekal ke akhir hayat ye! Amin...
 

Yang kelakarnya waktu balik, tetiba my untie cakap... Alamak! Ada pacat....................Ooooppppps.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...