Tabung Masa Depan ...

Monday, April 09, 2012

Wedding @ Hulu Langat on 8/April/2012

Ha, ini one more wedding yang sempat saya attend weekend tu. This is my cousin's daughter wedding (cousin from my father side) with pink theme. I loike sangat2.  The color was so sweet n nice! Pinky... Tapi keluarga pengantin pulak all in kelabu! 

Gambar pengantin tak sempat nak ambil sebab terpaksa balik cepat mengenangkan 'peel' my daughter yang dok bising-bising, kejap panaslah, penatlah dan macam-macam hal lagilah.  Actually dia bosan dah tu!  So for your all, just few photos sekitar wedding untuk my blog entry ni.  Anyway, to My cousin's brother, En. Hasan @ Husin & family, thank you for the invitation yer!

Again, gambar2 my mom n makcik2 dalam sessi bergossip, dengan pelamin yang simple but nice juga hasil yang saya bawa dari jemputan tulah. For Diana dan Halil, Selamat Pengantin Baru, moga kekal bahagia ke akhir hayat ! Amin......

(Macam biasa2 makcik2 ni memang payah nak tunjuk muka bila bergambar. Faham2 ajelah)
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...