Tabung Masa Depan ...

Saturday, May 26, 2012

Amalan Atau Rutin Anda Sebelum Tidur

Apa yang biasa you all buat sebelum tidur ?.  Buang Air (huhuhu), lepas tu cuci muka, cuci kaki, lepas tu jangan lupa baca baca Bismillah, then surah Alfatihah dan follow dengan baca surah 3 Qul untuk mengelakkan gangguan iblis atau syaitan. Lepas tu tidurlah atas lampung kanan dan ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!...Mimpi2 indah!

Sebelum nak lelapkan mata ini. Cadang2nyer nak pg blogwalking and reply komen2 kekawan yang menyinggah but mata ni dah macam ada gam melekat, baru je singgah 9 - 10 blog, mata dah rasa nak tertutup but........... Nak minta satu ni je, boleh ?

Bulan2..... Bintang2.... yang bersinar2 dan bercahaya di Langit, Boleh tolong saya tak?
Tolong sampaikan ucap "SELAMAT MALAM " pada semua yang sudi baca dan komen kat blog saya ni,
Semoga semuanyer happy2 sentiasa dan dirahmati selalu! Amin.
Senyum & Nite Semua!

4 comments:

man said...

slmt malam..heehe

Bobo said...

biasanya sebelum tidur kena cari bantal busuk dlu hehe

Kesuma Angsana said...

Man : Tq ye

Kesuma Angsana said...

Bobo : Ha Ha Ha .. msh cari bantal busuk !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...