Tabung Masa Depan ...

Monday, May 07, 2012

Apa kisah Kesuma Angsana

Minggu lepas, sibuk ler sesengat menguruskan hal2 kerja dan hal2 rumahtanggga.(Eh.. ceh ceh).  Then suddenly ada orang SMS ni, kata yang ada orang try nak create blog, yang hampir nak sama dengan my blog name, cuma blog dia kurang satu "huruf" je dari my blog.  Ye ke? Nak ketawapun ada. Tapi sebabkan sibuk, saya tak ambil peduli sangat.  Ada juga teringat2 nak check tengok.  Mula2 tu ingat ada orang nak 'Sabotaj" blog saya ke?.  Tak mungkinlah, siapalah saya ni "Kesuma Angsana" yang baru beberapa hari hidup dalam dunia blogging ni.  Mungkin ada orang yang tak berapa nak faham tentang blogging2 ni yang tersilap 'Create' blog instead of "View" my blog (Ada ke?  Bersangka baik lagi tu).  

Then semalam only, ada sedikit masa terluang cer cari blog yang dikatakan itu.  Macam kenal je owner dia (S...).  Still baru and xde entry pun lagi.  Entahlah.  Kalau benarlah nak buka blog, saya nasihatkan buat nama len yang lebih glamer gitu cam... "blog ini saya punya" or "saya tak copy blog tu". Mesti orang cari punyer dik. Ha Ha Ha.  Takpelah dik, mungkin you salah tekan button kat board kot, tu yang jadi ter"create" blog tu. Tapi tak salahpun, kalau betul nak jadi blogger, please just change your blog name ye!. Thank you in advance. Untuk mengelakkan kekeliruan nanti.(Anyway, should I registered Trade Mark for Kesuma Angsana).

Tapi untuk semua, harap maklum ye, sayalah satu2 nyer blogger "The Other Side Of  Kesuma Angsana".  Jom follow!


Alkisahnya........Peace No War!


4 comments:

wantie said...

ini menunjukkan blog kamu the best. sebab tu la ada orang admire.

Kesuma Angsana said...

Admire xpe.. jgn ade org PHD ni bahaya... tks 4 commentnyer!

ღ cik faye ღ said...

macam2 perangai manusia ni ya, apa2 pun selamat berkenalan :-). terima kasih sudi follow blog saya yang juga tak seberapa tu hehe.

Kesuma Angsana said...

Cik Faye, mcm tulah manusia. Nice knowing u too. Blog u sempoi sbb tu sya suka n follow!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...