Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 24, 2012

BellaJane First Giveaway

Ramai sungguh blogger2 yang buat GA sekarang ni ye!.  Yelah, ini antara strategi untuk mempopularkan blog mereka tu. I'm happy for them!. Saya pulak, InsyaAllah akan buat juga satu hari macam ini, when the right times come and dah sampai my 1st target in blogging. So, hope sangat2 you all semua will stay tuned and follow me terus ye!  Mean time, kita joint dulu GiveAway by kawan blogger kita yang satu ini.  Menarik banner dia kan, blink2 lagi color dier tu !


Macam biasalah,  semua info2 dan cara2 tu kena tengok kat BellaJane First Giveaway.

Kawan2 blogger jomlah joint sama.  Mayangsayang, MamaYana, wantie, dan lain tu tak terasa nak joint together gader ke? Wei, GA dia tu, not bad jugak kata kau! Opps...... tarikh tutup tak lama dah.. 31hb Mei, 2012 ni.  Ayuh lah cepat2 !

3 comments:

BellaJane said...

thankyou for the support :)

wish you all the best

Kesuma Angsana said...

okie... wish me luck ye!

Miss Wawa said...

hye.. wawa dr segmen yg same.. :) feel free singgah wawa keyh..

http://supergirllulu.blogspot.com/2012/05/bellajane-first-giveaway.html

gud luck dear.. papai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...