Tabung Masa Depan ...

Monday, May 14, 2012

Cerita Hujung Minggu Yang Penat!

Apa cerita you all semalam? Macam mana dengan celebration Hari Ibu?  Penat dah nak menaip panjang2 so just tengok dan share foto2 ajelah. ( Kata orang , dalam setiap gambar ada ceritakan! )

Morning - Kek Blueberry yang ditempah oleh my second daughter for me! Great & sedap sangat!

( Tq so much Angah !)
Afternoon - Ke Kem PLKN @ Mantin Negeri Sembilan melawat anak buah (sambil makan nasi berkelah2 kat sini)

( View  Kem dari bukit tempat kami lepak makan!)
( Cucu dan nenek !)

( Perbincangan serius tu!)

( Kecil2 dah pandai bincang tentang fb dan blog lepas kenyang makan! Ha Ha Ha)
 

Petang - Tea Time @ Pizza Hut Semenyih
( View dari pintu masuk )
( Manalah pizza tak sampai2 lagi ni!)
( Bergambar dulu sambil tunggu order sampai !)
( Yang ini semua nak rembat meat ball dier aje!)
( Starter yang sedap selepas hirup  mushroom sup & garlic bread !)

( Satu dari pizza yang dah sampai... oh! yummy supreme chicken!)
( Dish penutup yg sedap selain fries (yg kureng ummph hari ini! )
Ada yang kata tak boleh nak celebrate sangat hari ibu ni (sebab mengikut cara barat), apapun pada saya terpulanglah kepada niat kita dan tarikh hari ibu itu sendiri pun berbeza2 antara tempat2, so tepuk dada tanya seleralah! Seperti yang saya dah katakan, hari2 adalah hari ibu, cuma hari ini adalah hari yang teristimewa antara hari2 itu. Ok, full stop!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...