Tabung Masa Depan ...

Monday, May 21, 2012

English Carnival & Medical Camp

Menemankan si kecik ke sekolah weekend tu.  Dari pagi hingga ke petang.  Oklah you all layan jelah, gambar2 sekitar acara yang betul2 buat saya penat yang tak hilang2 sampai ke hari ini! (Cam dah demam lak pulak!) Event tu start dalam 8.30 pagi and ended dalam pukul 4.30 petang macam tu. Banyaklah aktiviti dan acara yang dijalankan termasuklah coloring contest, story telling in English, Karaoke contest in English, News reading, puzzle and scrabble etc, all conducted in English and ada juga free medical check-up by a professional doctor. 

( Door / Welcom Gift for the parents... banyak juga item dalam tu....not bad! All From Nestle , TQ )
( Sekitar Tapak Acara )
( Ucapan Alu-aluan Dari  Cikgu  Besar! )
( Sibuk dengan untie they all, nak pasang tag nama )
( Concentrate waktu color ... sambil cakap penat lah Umi! )
( Walau hanya menang consolation price, tetap berbangga dengan semangat dia yang berani mencuba!)
(  Ni yang ditunggu2 bebudak ni, sampai 2 -3 kali pi ambil air milo free tu! Hu Hu Hu )



For me, this is a very good program for both parents and the kids but really tired lah.  Hope there will be a carnival like this again next year!. InsyaAllah....................

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...