Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 24, 2012

First Giveaway By Cik Jajika

Sebagai memenuhi jemputan salah seorang teman blogger, so saya dengan rendah hatinye jointlah pulak segmen Giveaway ni. Thank you for the invitation ye dik!  Seboleh2nye, tak mahu menghampakan pelawaan orang apatah lagi antara kita sesama bloggerkan. Banner dia macam kat bawah ni ha! Cute juga kan!

Satu yang istimewa dan bestnya, kita boleh pilih sendiri nak GA yang mana antara senarai2 kat bawah ini:

Set A: Sehelai tudung satin / bawal plain (warna rambang) + topup RM10 ;
Set B: Sehelai tudung bawal plain (warna rambang) + sehelai tudung satin ( warna rambang); ataupun ini....
Set C : Topup RM15 ( Saya pilih yang ye dik ini sebab senang dan mudah! Takut color x ngam!)

Ianya dahpun bermula pada 17 MEI, 2012 sehingga 31 MEI, 2012 ini, jam 12.30 petang. Keputusannyer pula akan diumumkan pada 4 JUN 2012. Details dan cara2 nak joint sama2 tu, you all kena lah rajin terjah sendiri, ataupun tengok dan klik kat sini  GA Cik Jajika Senang Je.

Wish me luck ye semua!

4 comments:

Cik Jajika said...

Thanks..hehhe... sudah update.. Good luck ye.. =)

Kesuma Angsana said...

tq dear

mayangsayang said...

KA saya kalau bleh nak set A..... hahahahah

Kesuma Angsana said...

mayang.. tkt color x ngam ler... sya tang2 color ni selektif ckit... tpi klu dah bg terima je!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...