Tabung Masa Depan ...

Friday, May 25, 2012

Hadiah Tak Disangka - Alhamdulillah


(  Suprised Gift Dari Gruru Kelas )

Hadiah yang my bongsu daughter dapat di sekolah, kerana berjaya mengeja dan membaca dengan betul dan tepat.  Bangganya dia, bila tunjuk pada saya dan cakap.  
 " Adik sorang aje dalam kelas yang dapat hadiah ni dari cikgu tau ! "

Baguslah tu, and I'm very happy for her! Keep it up dear!  Terima kasihlah cikgu kerana sudi bagi hadiah ini sebagai peransang dan motivation untuk dia terus berusaha. Bukan nilai hadiah itu yang utama, tapi appreciation dari Cikgu itu yang buat dia sangat2 happy dan lebih bersemangat dalam pembelajaran.( Entah Cikgu dia ada baca ke blog saya ni ! He He He)

Pesanan saya pada dia cuma, apapun hadiah atau kurniaan yang kita dapat dan terima, jangan lupa sebut "Alhamdulillah!".  Terus berusaha lagi dan lagi ........................

9 comments:

Anonymous said...

Congrat adik... suke baca citer citer u

Haryati::Faizal said...

Tahniah buat anak kesuma, ibu mana yang tak gembira bila anak dia bijak, betul tak? sy pun mcm tu jugak.

Kesuma Angsana said...

betul2 anak berjaya, ibu pun suka.. anak sapa, anak emak he he

gnesop poseng said...

mesti sonok kan>?
cam anak sop kalau dpt hadiah menang apa2 peraduan, teruja cerita,... heheh
papa dia pun bangga :)

mayangsayang said...

WAH BANGGANYER KALAU ANAK CAMNI .. X KIRA LA DIAH APE PUN...

Kesuma Angsana said...

betullah sop... sapa tu anak kita juga kan hehehe

Kesuma Angsana said...

eh.. klu anak x dpt hadiah pun kena bangga juga Mayang, bangga bagi semangat kihkihkih

Anonymous said...

Tahniah adik...

Kesuma Angsana said...

tq,,, jmeput singgah n komen lag ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...