Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 24, 2012

Heboh Bila Aishwarya Rai Dah Gemuk

Aduyai, heboh dan riuhlah kat mana2 blog dan forum gambar2 dan cerita2 terbaru, tentang bekas Miss World dan Ratu Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan yang tampak berisi betul sekarang ini. Semuanya bermula dari kehamilan beliau hinggalah membawa kepada kini.  Tengok ajelah gambar2 ni.  Kalau you all rajin gi google2, oi mak, lagi banyak ler gambar macam ini keluar.

( all photos from googles )
Tapi, tahukah you all, bahawa kita seharusnya bersyukur jika kita bertubuh besar, kerana menurut kajian kebanyakan mereka yang bertubuh besar mempunyai kulit yang lebih cantik dan tegang.  Bahkan ada kajian lagi yang mengatakan mereka yang kurus (padahal asalnya gempal dan bertubuh besar) akan mengalami masalah kulit mengecut dan gelap. Dan mereka perlu bekerja keras serta melakukan senaman bersesuaian untuk kembali ke bentuk asal. Susah tu!. Bukan semua lelaki sebenarnya, meminati wanita yang kurus, malah  ramai lelaki di luar sana yang kurus2 cenderung memilih wanita yang bertubuh besar dan gempal sebagai teman wanita malah teman hidup mereka.

Kata orang,  wanita yang bertubuh besar juga sentiasa bersifat "Happy Go Lucky". So, janganlah ambil peduli sangat dan abaikan sahaja pandangan negatif orang tu jika kita bertubuh besar. Yang penting kita mesti pastikan tubuh kita sentiasa aktif dan sihat walaupun berbadan besar dan paling penting hatipun mesti bersihlah!

Berbalik kepada kisah Aishwarya Rai ini, saya gerenti lepas ni dia akan kembali selim melim macam dulu. Dun worrylah,  ada rupee semua boleh jadi! Apapun for me, dia cute jugak apa walaupun chubby! He He He.  Tepuk dada tanyalah sang laki !

6 comments:

mayangsayang said...

siyes.. gemukla.. tp kalau dah bersalin camgitu le gemuk .. tp tak pe dia byk duit sekejap aje bleh kuyus balik tu...

mama maman aka yana said...

mama suka tgk dia nih.. lawa giler.. moga2 cepat la dia kurus blk kannn..:)

Kesuma Angsana said...

betul lah tu MAYANG, ade duit semua jadi... tp beza betul kan

Kesuma Angsana said...

Mama aka Yana : dun worry next entry nnati tntg dia dah kurus pulak ye .. hehehe

kujie said...

kita yang tak berapa nak cukup duit ni, gunalah fakta org gemuk lebih tegang kulitnya utk mengubat hati sendir, kan... kan...kan... :p

Kesuma Angsana said...

k.kujie.. you're right. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...