Tabung Masa Depan ...

Friday, May 18, 2012

Special Mother's Day GiveAway

Ni ada satu lagi GiveAway yang akan diberikan oleh Musnida Bakery.  Sebenarnya, bila tengok Angsa2 ni yang cute miutnyer la sangat2,  itu yang ada interest nak join tu.  Itulah istimewanya sebuah gambarkan. Boleh menjadi satu kuasa tarikan macam magnet juga.  Ceh, ceh , ceh!..........
  

Apakah giveaway nyer nanti cookies2 angsa macam ini juga?.  Kalau betul I like sangat-sangat.  Teruja ni, teruja!. So just nak tagkan rakan2 blogger lain yang mungkin berminat :-

MayangSayang
Wantie
Cik Faye  & juga
villakamimicasamawar

Frens... kalau saya menang GA ni, leh kita share2 rasakan.  Tak dapat rasa depan mata, kalau dapat imaginekan ajelah di laman maya ni pun dah cukup. "Bayangkan kita makan cookies ni sambil hirup Kopi O panas waktu petang2 dengan angin sepoi2 bahasa". Stop, stop!  Apa lak melalut ni !  Hu Hu Hu..  You all yang berminat pun leh join masuk sekaki.  Tarikh tutup pada 6 Jun 2012. Sempat lagi ni!.  Moh leh kite ramai2.....................

Info lanjut KLIK @ SINI JE

2 comments:

MusNida Bakery (002038303-U) said...

terima kasih join...
Good Luck ye! :)

Kesuma Angsana said...

Wlcm... tq for d wishes too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...