Tabung Masa Depan ...

Monday, May 28, 2012

Penuhi Jemputan Hujung Minggu

Happy Monday Morning semua!. One word for today "PENAT".

Aduyai, weekend semalam penat sesangat.  In bukan cubaan ye, tapi betul2 penat. Macam takde makna pun cuti dua hari tu.  Sabtu sibuk dah satu hari dengan urusan En. Kereta, dan semalam seharian memenuhi jemputan ke majlis kenalan. Itu belum kira kerja2 rutin yang macam biasa, weekend jelah baru boleh nak settle !. Sampaikan nak berblogging pun masa tu terhad sangat. Nasib, sempat juga curi2 baca blog sebelum ke majlis ! Hu Hu Hu (So mana2 blog yang saya sempat singgah tu kira limited and special edition ler ! )

( My daughter x sabar2 nak pergi dah tu)
 Sedikit foto sekitar majlis !

PAGI, TENGAHARI & AWAL PETANG @ Majlis Kenduri Kahwin Dengan Tema Majlis Ni Coklat + Cream, nice color tu! Selamat Pengantin Baru To MASLIA AZA & TARMIZI  (sweet young couple).

 (Persiapan Untuk Makan Beradab)

(Sempat jugak posing tu)

(Ada persembahan silat gayung )

( Pasangan pengantin)
PETANG2 pulak  - @ Majlis Harijadi kawan My bongsu daughter.  Makanannyer pun sedap2.  Pergi dengan my bongsu daughter and my two cute niece! Allah selamatkan kamu , AQILAH! (Tq sebab bungkuskan mee hoon soup yang sedap tu ye!)
( My niece dok kunyah nugget dia!)
( Santai lepak makan kat laman )
( Tuan rumah (baju merah) yang sibuk sesangat !)
( My niece happy je dapat cabutan bertuah sampai my bongsu daughter merajuk tu! )

Kepada kedua2 tuan rumah, terima kasih daun keladi, kalau ada makan2 jemputlah lagi!   He He He. InsyaAllah akan cuba datang dan memenuhi undangan andai ada masa dan kelapangan.


4 comments:

Haryati::Faizal said...

sempat lagi tu ngadap laptop nk berBW...

wantie said...

kalau cuti sesak ngan aktiviti memang tak terasa cuti langsung. Tapi kalau aktiviti yang memadatkan perut ok what..

Kesuma Angsana said...

aduh wantie... mkn2 minum manis2 naik ler gula nnti.. hehe ... dah sihat ke?

Kesuma Angsana said...

kena jugak ler singgah blog kekawan! nnti ade yg kecik ati kan3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...