Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 24, 2012

Segmen : Review By Lily

Kadangkala, terfikir jugak nak tahu macammana pendapat dan pandangan orang lain tentang blog kitakan.  Tidaklah nanti orang kata kita ni menulis melulu macam SS bukan 5S ye tapi 2S.  Apa tu 2S... SYOK SENDIRI! Yelah, kita menulis ikut rasa hati kita, tapi kita tak tahu penerimaan dan pandangan dari sudut pembaca pula, ye tak?

Anyway, bila nampak je segmen kat BLOG LILY NI teruslah rasa teruja.  Bagai pucuk dicita ulam mendatang.  Peluang untuk baca review orang tentang blog kita. Macammanalah agaknyer! 


Cutekan banner dia. Mungkin macam tuan punya blog tu jugalah! Eh, bukan nak bodek, tapi ini ikhlas cakap. Harap2 dia akan review blog saya.  Kekawan lainpun boleh joint sama,  sebab segmen ini sehingga 31 Mei, 2012, 11.30 pm.  

Selamat2lah bersegmen semua!

4 comments:

Lily said...

Terima kasih sudi join :)

Kesuma Angsana said...

ok no prob,, hope ada luck nnti ye

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-review-by-lily.html

fairus bLogwaLking sini sambiL foLLOw..hit me back ye...

Lystra Lily said...

Review :) http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/segmen-review-by-lily-group-8-9-10-11.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...