Tabung Masa Depan ...

Monday, May 21, 2012

SEGMEN SAYA NAK JOIN BLOGLIST KORN

Hermmmmmmm..... saja2 join segmen ini 
satu, sebab nak tengok my luck, 
dua, antara cara nak promotekan my blog 
dan 
tiga, boleh menambahkan ramai lagi kenalan2 bloggers kan!.  
So apa salahnye.............



Kalau ada luck, syukurlah, kalau tak it's ok, yang penting for me, berani mencuba dan ingin turut sertakan.  Eh, you all pun kalau ada  minat boleh join sekali.  Check kat .........   sini!

10 comments:

wantie said...

mmm... nak pergi tengok lah. mana tau kan. mcm you kata tu. ada luck.

Kesuma Angsana said...

betul tu... ho harm trying our luck

KorN said...

tujuan utama korn buat ni sebab nak tmbah kenalan sambil kongsi entry menarik... nak jugak tgk entry menarik blogger2 ni lain kan...
btw thankz sebab sudi join bloglist korn..
and nice to meet ur blog..
happy blogwalking okei..

Kesuma Angsana said...

Okie Korn... nice knowing u n yr blog too!

محمد شهريل القنيطري said...

salam ziarah...kunjungan pertama ni..nk jadi pengomen tetap boleh??hehe

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah sini jap..dari segmen same..jom la jenguk blog kita kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-blloglist-korn.html thanx tau(^_^)

Kesuma Angsana said...

Tq singgah, ok akan jgk blog u nnti

Kesuma Angsana said...

Waalaikumsalam... tq sudi singgah. Nak jd pengomen ttp dialu2kan...Insyallah akn jgk2 blog awak juga

محمد شهريل القنيطري said...

jom join segmen saya http://kuahdalca.blogspot.com/2012/05/segmen-dalca-bloglist-june.html

Kesuma Angsana said...

Insyallah.. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...