Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 24, 2012

SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS

Hari ni saya dengan sukacitanyer, nak sertai segmen ini pulak.  Segmen: Tingkatkan Visitor Dan Followers.  Kalau nak tau citer2 yang lebih terperinci dan panjang lebar lagi, you all semua kenalah gi cepat2 terjah info kat  BLOG NI.


Ok, tujuan utama sertai, dah tertulis besaq2 kat banner tu pun kan.  So, kalau free2 tu buat ajelah entry tentang segmen ini. Bukan kena bayor apapun.  Kita promote blog dia, di blog diapun ada link blog kitakan.  Win win situationlah ni gamaknye! Nanti kita tengoklah, apa citer lagi selepas ini! Meningkat ke idak Visitor & Follower kat blog kita ?

Opps lupa lak, segmen ni hingga 30 MAY 2012.  Jomlah Follow!

22 comments:

mayangsayang said...

ooo kene join ni....

Kesuma Angsana said...

mayang... joint jelah..

bada said...

nk join juga...

Kesuma Angsana said...

salam Bada... klu free2 tu joint jelah sama2 kita

eizrul eizad said...

salam..tq yup sudi join,hehe

----- ----- said...

singgah dan follow..^.^

yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA

Kesuma Angsana said...

ok..no prob.. wish me luck ye

Kesuma Angsana said...

tq singgah .. lets follow sma2 ye

mi.yu said...

Miyu dtg dari segmen sama jugak.
Thanks follow Miyu ;)

AZRUL AZMI said...

Mencari follower nampak... hahaha...
Follow kat sini...

Jom Lawat Blog Saya Plak

Fahz said...

selamat bersegmen.jom singgah blog fahz yok!! :)

Kesuma Angsana said...

sama2 followwwwwww

Kesuma Angsana said...

ok... nnti saya singgah

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , eyda dtg dari segmen yg sama . Salam perkenalan :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

Kesuma Angsana said...

Tq,,, insyaallh akn singgah nnti

jia creatifelt said...

dari segmen yg sama ..^-^slm kenal
: SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS

Fara Chew said...

salam.. dtg dr segmen yg sama.. hit me back

http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

Kesuma Angsana said...

ok i will hehe

Kesuma Angsana said...

tq salm perkenalan juga

fatihah kamsah said...

sudah follow kamu..dari segmen yg sama..

Cik Amal said...

salam singgah dan follow belog ini
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

Kesuma Angsana said...

Tq. amal .. akn singgah nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...