Tabung Masa Depan ...

Friday, May 04, 2012

Sweetnyer My Daughter!

Entry kali ini simple aje!.

Sehari dua ni kan, mood macam tak boleh blah je.  Pastu banyak pulak benda nak kena buat.  Rushing sana sini.  Teringat pulak ada letter that supposed to be send out tapi tak hantar2 ke Post Office lagi.  Aduh mak! camner nak buat ni (sambil garu2 kepala). My daughter yang bongsu dan banyak mulut tu mulalah bertanya!

She :  Kenapa Mi?  
Me :  Ala ada surat ni nak kena hantar segera, takut terlambat sampai pulak nanti!
She : Oh.. suruh je lah Pakcik Apiq tu hantar
Me :  Kenapa lak nak suruh dia?
She :  Yelah, dia kan kerja dengan Pos Cepat!
Me :   Eh, bukan Pos Cepat lah... Pos Laju.
She :  Ha Ha Ha Pos Laju.....Pos Cepat pulak.

(photo fr: www.pos.com.my)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...