Tabung Masa Depan ...

Tuesday, May 29, 2012

Terbaru Kejutan AISHWARYA RAI ...

 ( ROTIKAYA.COM )
( ROTIKAYA.COM )
                                      
Baru je rasanyer bergossip2 tentang Aishwarya Rai ni. Baru sangatlah!.  Cer tengok kat SINI YE!.  Tapi, jeng jeng jeng.....Ha, ni dia update terbaru tentang dia semasa membuat penampilan di Festival Filem Cannes 2012 France baru2 ini. Mungkin belum lagi 100% balik ke bentuk badan asal seperti sebelum ini tapi saya yakin sedikit hari lagi, alamat kalahlah semua anak2 dara kat India tu. Orang berduit dan beruang eh..eh..silap2... berwang... so apapun boleh kan!. Moral of the story ada money semua leh jadi!  Ada rupee lemak bertimbun pun boleh pergi. kan kan kan!

So, MamaYana,  K.Kujie, Pn.MayangSayang cer komen cer komen! Tapi satu je nak puji, baju dia tu cantiklah pulak!

Lagi satu petua, kalau lepas bersalin tu kalau rajin sapukan kapur sirih yang dicampurkan dengan perahan limau nipis di sekitar perut sebelum memakai bengkung. (Kena tahanlah sebab akan rasa cam gatal2 sikit).  So takdelah nanti perut buncit.  Walaupun badan akan naik sikit tapi bahagian perut tetap akan maintain.  Aishwarya ni ada buat cam ni ke ? or pg sedut2 aje......Hu Hu Hu

6 comments:

rasp said...

suka tgk aishwarya nie...
tak kisah ler kurus gemuk...
memang cantiksssss.....

salam perkenalan...
makasih singgah ke blog i...
i folo u gak :)

Kesuma Angsana said...

saya pun suka dia... tq folow ye

mayangsayang said...

hahah baru nak komen ni hah.... i pun minat kat dia gak... aishu ni toksah risau le, sket lagi mesti dia cun melecun balik, caya lah.. (duit byk bleh le, i pun kalau ada duit beranak sampai sapoloh pun tak pe)

Kesuma Angsana said...

mayang: pandai betul u ye. statement x boleh blah anak sepuluh kau .. hehehe

Boo said...

Assalamualaikum..
saya agak terkejut tengok gambar waktu dia preggy
but dia tetap manis dan cantik.
hhuhuuhuh

sarah said...

ada duit, nanti kurus le balik..slow and steady

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...