Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 17, 2012

TopUp Give Away By Fatin

Happen to read this from one of my blogger's friend blog. Walla wei ! Topup give away! Oklah, saja2 nak masuk.  Mana tau sangkut, bolehlah juga buat bayar topup untuk 'berukband' tu bulan2 kan.


You alls semua pun boleh join kalau nak.  Klik dan tengok je kat sini Top up Give Away  untuk baca info selanjutnya serta cara2 nak turut serta. Pehal lak aku yang menceceh lebih2 ni. Apapun, moh lah kita sama-sama cuba dan tengok sapa yang kena! Kata orang tua2, untung sabut timbul, untung batu tenggelam (eh ! betul ke ? Hentam sajalah Labu....).

2 comments:

NOOR FATIN said...

assalamualaikum awak, terima kasih sudi join giveaway saya.. gudluck tau!! ;)

Kesuma Angsana said...

okie... wish me d very best of luck ler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...