Tabung Masa Depan ...

Tuesday, May 22, 2012

Topup Giveaway By Nabeel Fikree


Aha......Nampak tak banner kat atas ni.  Satu lagi giveaway yang saya suka2 nak joint! Boleh.................GA by Nabeel Fikree bukan Nabil Lu Pikirlah sendiri tu ye! No, no, no...jangan silap pulak!

Mana2 yang agak2 ada interest nak turut serta tu, bolehlah view info ini.  Sambil kita berblogwalking dan menambahkan kekawan dikalangan blogger2 ni, boleh jugak berangan sekejap dapat GA toupup ni. Macam apa orang tua2 kata tu, sambil menyelam sambil kita minum air, ye tak!. Kalau ade luck ler!. InsyaAllah. Kalau takde luck tu, jawapnyer ambik kunci motor ke, kunci kereta ke, or jalan kaki pastu pelan2............... pergi kedai beli topup sendirilah. Hu Hu Hu

You all pun berminat ?.  Bolehlah cuba2. Tarikh closingpun jauh lagi tu.......14 Jun, 2012. Mailah kita pakat joint ramai2!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...