Tabung Masa Depan ...

Friday, May 18, 2012

Update Kisah Jaguh Kampung

Dapat message dari organiser lebih kurang cam gini message nyer..........
"Assalamualaikum pada cikgu2, teman2, makcik2 yg dikasihi. jari 10 mohon maaf atas apa jua kekurangan sewaktu rakaman Jaguh Kampung , InsyaAllah, mungkin ada hikmah disebaliknya, harap masa akan dtg akan lebih terancang atur caranya dan sekali lagi maaf diminta............"

For me, nothing and even nobody is perfect kan. As long as dia ambil, dan kemudian hantar anak kita dengan baik dan selamat, saya dah bersyukur.  We can't please everyone right! and tak perlupun ....

Ha, satu lagi untuk makluman, "Jaguh Kampung " edisi raya ini akan disiarkan pada hari raya ketiga di saluran Astro Prima 105. ( Astro, macam2 ada ..pssst.. tak nak ambik saya jadi duta Astro ke? huhuhu).  Tak payahlah upload gambar2 masa shooting ari tu.  Kita tunggu jelah masa raya nanti. Pn wantie jangan lupa pulak nengoknyer tau ! Ok. Salam semua ......................

3 comments:

wantie said...

thank for your info.

Kesuma Angsana said...

no prob fren

sonata anak kancil said...

terima kasih sudi singgah AGK - salam kenal. Followed.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...