Tabung Masa Depan ...

Monday, May 28, 2012

Wajah Artis Korea Tanpa Mekap




Cer tengok!. Betapa besarnya kuasa make up tu. Tengok ni, berbeza betul wajah mereka with/without make up.  So, janganlah nak bangga2kan sangat kecantikan artis Korea ni.  Entah2 makcik2 dan nenek2 kita kat kampung tu jauh lebih cantik dari mereka.  

Tak dinafikan ada yang benar2 cantik semulajadi tapi kalau dah namanya retis, kena lah buat make terover untuk nampak cantik depan peminat2kan.  Kalau tak takut peminat2 lari. (Tak reti2!). Sampai ada yang buat laser tu untuk maintain cantik!

Meminjam sedikit photo2 dari mforum.com.cari.my. Layan................... 


Tiffany SNSD



Seo Hyun SNSD


Nicole Kara

Kesimpulannya,  berbangga ajelah dengan apa yang dah tuhan kurniakan kepada kita. Kecantikan itu bukan segala2nya dan takkan kekal lamapun! Fikir2kanlah......

Yang artis2 kat Malaysia ni pulak, kalau ditanya rahsia wajah cantik, selalu jawabnya sebab selalu/rajin  ambil air sembahyang, sampai guna air yassin pun ade juga tu padahal ........( dah cucuk merata2 muka! ). Bersangka baik ajelah!

3 comments:

Anna ComeY (^_^) said...

menakutkan pun ada...mgkin sbb tu org ckp kecantikan yg diberikan oleh Allah s.w.t. kpd kte adalah yg plg cantik xplu mekap tebal2.... :)

Kesuma Angsana said...

AnnaComey : manusia gitulah x pernah reti bersyukur

Nurul Ain Zulkarnaind said...

heheh sabar je la tgk muka sebelum tu

pas mekap comel kemain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...