Tabung Masa Depan ...

Wednesday, May 23, 2012

Wordless Wednesday 3 - Lee Chong Wei Cedera Dan Tarik Diri Dari Piala Thomas 2012

  ( Photo Fr : Kosmo Online)

8 comments:

bunga_rose said...

sayang kan.. cedera pulak time2 camni..camne nak menang ni

Kesuma Angsana said...

Itulah psal.kita berharap sgt pada dia yg len tu.. urmmmmmm... lepas ni olimpiklak x tau leh sembuh ke tidak

onlajer said...

cuba dilain kalilah chong wei

Cik Jajika said...

Sudah follow. thanks...


p/s: Jmeput join Giveaway saya di blog...=)

Kesuma Angsana said...

nak cuba thomas cup tahun bila lak, masa tu chong wei dah betul2 datuk huhuhu

Kesuma Angsana said...

ok, insyaAllah pasti joint. Tq

kasihredha said...

frust betul...tp nak buat mcmanakan :(

Kesuma Angsana said...

Kasih... betullah frust sgt2 dan kita dah kalah pd china smlm 3-0 huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...