Tabung Masa Depan ...

Thursday, June 07, 2012

1st Segment By: Amy Fendi

Macam biasa bila ada masa 'free2' sikit saya suka joint segmen2 cenggini.  Ni banner dia.  Suka suki tak?


Cara2 nak turut serta tu and apa2 yang you all (termasuk saya) akan dapat, kenalah pegi gali dan cangkul sendiri dari tuan tanah kat link dia ni ha>>>>Cekidout !!!!!

Tag je lah kawan2 blogger saya ni... (jangan mare ya)

Kalau agak2 ada masa tu jemput2 dan sila2lah joint sekaki ye!. Dan  Ini Penting yer  : Tarikh Tutup
4 July 2012 pada pukul 12 Tengahari.  Panjang lagipun masa.  Jom4 kita joint2! 

13 comments:

wantie said...

uitssssss saya di tag ya.
ok..ok.. saya akan curi masa untuk join.

thanks yer.

Kesuma Angsana said...

wantie : klu free2 pe salahnyer!

KhaiRin : anies said...

GUD LUCK!

Kesuma Angsana said...

Tq dik !

nabilah_2908 said...

good luck tau... :)

Yumida said...

gdluck...nk terjah jgk :)

محمد شهريل القنيطري said...

selamat bersegmen yer!!!

amy fendi said...

Thanks join :) Jom blogwalking ... http://amyfendi.blogspot.com/2012/06/senara-peserta-1st-segment-by-amy-fendi.html

miss chillax said...

datang dari sini :D
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-segment-by-amy-fendi.html

Kesuma Angsana said...

MC : Tg singgah

Kesuma Angsana said...

Salam... TQ2

Kesuma Angsana said...

OK. Tq

Kesuma Angsana said...

Yumida : Tq.. terjah jgn x terjah hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...