Tabung Masa Depan ...

Friday, June 08, 2012

Aduh, Nia Ramadhani, Tahniah !

Setelah selamat melahirkan bayi perempuan di rumah sakit Pondok Indah Jakarta pada 2 June, 2012 yang lalu, akhirnya Nia Ramadhani dibenarkan pulang bersama bayi kecilnya yang bernama Mikhayla Zalindra Bakrie pada Selasa yang lalu. Telahpun menyiapkan kamar buat si kecil mereka yang bertemakan warna soft pink. Menurut Nia, masih banyak yang perlu dia pelajari untuk mengurus sang buah hati dan memerlukan bantuan dari ibunya serta orang2 yang lebih berpengalaman.

Masih ingat lagi bila dia berlakon dalam sinetron Bawang Putih, Bawang Merah yang popular sangat2 dulu ! Cerita yang membawa fenomena yang besar di Malaysia ketika itu.  Tak suka, tak suka dengan Bawang Merah ... Hu Hu Hu

Kelihatan lebih berisi tapi masih tetap cantik.  Anyway, tahniah Nia Ramadhani & suami ! Wah,  nama baby : Mikhayla Zalindra Bakrie, berbelit lidah lak nak menyebut.

(credit mijamedia.com)

(Sumber berita & gambar credit : mijamedia.com)

20 comments:

wantie said...

tahniah!!!
pics last tu memang best.
nak juga di sayang sebegitu.

miss chillax said...

my goodness! comelnya baby tu :D

Kesuma Angsana said...

wantie : boleh aje kankankan!

Kesuma Angsana said...

MC : klu dah baby tu mmg comel ler hihihi

kasihredha said...

nampak lebih berisi kan
comelll gambar last tu

Kesuma Angsana said...

KR : Berisi tu standard, pas ni tentu selim melim klu x hubby lari .. hehe.. gambar 2 memang sweet ler

mama aini said...

assalam KA..thanks.. tahniah buat nia & hb..comil baby dia !!!..mama pun tonton drama tu.. :)

CikZaitul said...

makin tembam tgk bawang merah ni..apepun bahagieee..
bwg putih je xtau lagi kann :)

Kesuma Angsana said...

Mama aini : kembali... samalah kita hehehe

Kesuma Angsana said...

CikZaitul : betullah tu.. janji bahagia kan!

lylyn said...

sweetnye =)
follow sy ek..sy dh follow awk =)tq
http://nlylyn.blogspot.com/

man said...

bawang putih kawin ngan org malaysia dah..hehehe

Cik Kay Jue said...

wah.... memang berbelit la lidah nak sebut nama anaknya..

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhh tu nia kew ad0oii hampir2 x kenal ahaha
perhhh name baby nia kn mmg berbelit nk sebut bak kata CKJ hehe

mayangsayang said...

dengo cite bawang putih ngan sutan pahang..

Kesuma Angsana said...

mayang : biaq betik !

mayangsayang said...

dah kawin pun itu yg x leh interprem tv lagi... org belah2 pahang majoriti dah tau ...

ummiarissa said...

naik betul badan dia nampak kat gambar tu...tengok lengan besar dan dagu dia berlapis..

Kesuma Angsana said...

UA : bentar nnti pasti bisa mengecut tu ibu, jgn risau ya hehehe

Si Matatajam said...

Ala lps ni mesti dia slim la tu... Congrats untuk nia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...