Tabung Masa Depan ...

Tuesday, June 05, 2012

Aduyai ! Pecah Perut !


 
Ni gambar dalam kereta waktu memandu pulang bercuti baru2 ini.  Macam biasa, my bongsu daughterlah yang jadi tukang amik gambar dari belakang ni sambil mulut dia tak henti2 bercakap macam bertih jagung. (Masa kecik2 dulu terlebih bagi makan kismis kot! hi hi hi)

She :    Eh, jauhkan dari Selangor nak pergi Kelantan ni.
My hubby :    Memanglah.
She :    Abahkan lahir kat Kelantan, macam mana Abah boleh sampai kat Selangor Ha?
My hubby :    Nanti adik tanyalah Tok Mek!
She :   Tak payahlah, Adik tau dah!
My hubby :   Apa die ?
She :  Mesti Abah ni lari dari rumah kan kan?
Me :    Ha Ha Ha, mana ada!
She :   Yelah sekarang ni kan ramai budak2 lari dari rumah...
Me:    Apa2 jelah adik ni!

( Budak2 kecik pun tahu pasal kes lari2 dari rumah yang banyak sangat sekarang ni!)

8 comments:

keli menari said...

Hah? Haha

Asyraf Baharuddin said...

boleh tahan punya anak....

onlajer said...

nak balik kelantan ke ni

Kesuma Angsana said...

gelak smpai sakit perut huhuhu

Kesuma Angsana said...

AB : budak 2 cam tulah

Kesuma Angsana said...

dah balik ke KL pun, balik last week ke kg en. hubby

Kesuma Angsana said...

KM : huhuhu.. tq singgah

kaishin said...

Boleh tahan hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...