Tabung Masa Depan ...

Tuesday, June 05, 2012

Damai Setenang Noorkhiriah

Back to work hari ni dengan hati yang sebu. Dah ler penat sesangat, pastu tengok pulak kerja atas meja yang bertimbun2 dan  nak kena siapkan today untuk monthly meeting ... esok ? Haru nye.  Tapi hati jadi tenang bila baca citer terbaru tentang penghijrahan pelakon NoorKhiriah ini.  Sejuk aje rasa hati.  


Tahniah moga akan kekal dalam imej ini hingga ke akhir nyawa, Amin... Lanjut you all boleh baca kat sini ye! NOORKHIRIAH @ Kosmo.

Yakin boleh...............

8 comments:

wantie said...

suka tengok dia ni. suka sangat tengok dia act dalam Lara Hati. memang mantop!

syiela said...

alhamdulillah.. lepas sorang.. sorang artis kita berhijrah.. moga ramai lg yg akan mengikut jejak langkahh

Kesuma Angsana said...

syiela : ye alhamdullilah

Kesuma Angsana said...

wantie samalah kita...

Haryati::Faizal said...

kiut kan bila dia pakai tudung...

Kesuma Angsana said...

jelita lagi... hihi

LydSunshine said...

Harap2 hijrah ini kekal. Ramai betul artis dah bertudung skrg kan?

Rinna said...

Cantik dia dah bertudungkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...