Tabung Masa Depan ...

Tuesday, June 12, 2012

LUCKY DRAW BY WWW.MYADYNA.COM

Hajat nak join lucky draw ni dah lama sebenarnya.  Tapi sebabkan sibuk ngan benda2 lain, bercuti2 Malaysia dan lain2 kerja yang nak disettlekan dulu sampai hampir2 terlupa.  Check2 tengok, alamak closing nyer esok 13/6/2012.  Sempat lagi ni.  Kat bawah ni banner tuan tanah.


You all kena jenguklah kat   BLOG INI YE!        

Cepat2 sebelum tarikh tutup esok.  Lucky tak lucky tu lain cerita.  Penyertaan itu yang lebih pentingkan. He He He .

10 comments:

::NureeN:: said...

gd luck yerr.. nureen masih lemau nak join

syiela said...

gud luck ye

Kesuma Angsana said...

Nureen ; tq

Kesuma Angsana said...

Syiela : tq ye

IntaNBerliaN said...

good luck.. sy pun join gak :-)

hazfee said...

good luck :D

cikcoklat a.k.a Haiza said...

gud luck..sy pon join gak

Rinna said...

Waah good luck..yer..

Ietams said...

mcm best! good luck eh..
eh mcm nak join juga la.. hihihi

Kesuma Angsana said...

Intan B : hazfee : Haiza : Rinna & Ietams... tq2 mudah2an ye !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...