Tabung Masa Depan ...

Monday, June 11, 2012

Puteri Caroline & Ella Juara Mentor 6

Sepertimana yang ramai dah tahu, Mentor Ella dan Protegenya Puteri Caroline telah berjaya muncul sebagai Juara Mentor 6.  Mereka membawa pulang wang tunai RM 100,000 setiap seorang dan hadiah iringan yang lain.  Unggul dengan 71 markah meninggalkan Mentor Ogy / Protege Zatul denga 60 mata dan Mentor Faizal Tahir / Protege Anas dengan 50 mata. 

( Fr google)
Walau tidak mengikuti sepenuhnya perkembangan Mentor 6, sejujurnya dari seawal minggu pertama mentor bersiaran lagi, saya sukakan penampilan dan suara Anas Protege Faizal Tahir.  But this is all about rezekikan.  Malam tadipun, Anas mengalami sedikit gangguan kesihatan bila suara tidak berapa nak all out. Dan Puteri Caroline telah memberikan persembahan yang sangat2 bagus dn terbaik. Zatul pula, memang satu peningkatan yang mengejutkan. Apapun, syabas dan tahniah pada semuanya.  Dan antara persembahan yang saya suka adalah, Anas dengan lagu Najwa Latiff (Cinta Muka Buku - nice arrangement music FT),duet Caroline bersama Azlan (The Typewriter) terbaik  & duet Zatul & Ziana Zain !

21 comments:

kasihredha said...

akak tak tengok sebab tengok master chef selebriti...pastu tertidur :)

cinnamon.com said...

tengok tanah kubur lps tu tengok masak2 kat sebelah..

Miss BaNu said...

sy x tgk mentor smlm huhu..tp mmg dh agak dh caroline yg menang..

KhaiRin : anies said...

sy tgk result je ;-)

Kesuma Angsana said...

KR : heheh camtu pulak kisahnyer...

Kesuma Angsana said...

CC : tanah kubur pun I follow juga

Kesuma Angsana said...

MB : yelah smlm dia perform best

Kesuma Angsana said...

KA : lagi hebat. tgk tang ujung je!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mentor kali ni mmg x pernah tgk sekali pun
nnt nk cari kat utube for final la...

wantie said...

Dah agak dah. Tapi rimas plak tengok Ella masa dia pakai skirt pink tu.

Kesuma Angsana said...

aa betul2... mmg merimaskan..

Liza @ Adzriel AB said...

tak mengikuti sangat tapi pernah tengok Caroline nyanyi... memang sedap. rezeki dia dgn Ella.

syiela said...

sebelum ni tak pernah tengok sekali.semalam tengok pun taim caroline buat persembahan.mmg power dan sokong dia ^_^

Rinna said...

Tak tengok sgt semalam.. Anyway tahniah laa pada caroline.. :)

ZiErWa zAiNaL said...

hehe..x prnh tgk pun.. skali tgk blog ni da ade pemeng rupenye.. hehe.. dok study ni x smpt btul nk tgk tv..huhu

Kesuma Angsana said...

Rinna : semua best2 juga sebenarnya!

Kesuma Angsana said...

Syiela : ye suara dia power but hp dia x terikut2 cara ella

Kesuma Angsana said...

Ye , dah tertulis rezkikan

Kesuma Angsana said...

Lady Ayu : cer cari rasa ada tu!

Kesuma Angsana said...

ZZ ; xpe2 studykan lebih utama... apa2 update singgah je kat blog saya hehehe

jedi said...

tahniah buat caroline dan ella...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...