Tabung Masa Depan ...

Friday, June 08, 2012

Saja Nak "Berbaik Hati" Jumaat Ni !

Salam Jumaat semua ! Ada yang masih berpuasa Rejab ?. Alhamdulillah.
 

Sebab hari ini Jumaat, niat nak buat sesuatu yang baiklah untuk hari ini.  Bukan nak promote blog kawan yang satu ni tapi sebab dah berjanji akan tulis sedikit entry tentang blog dia ni jika berkelapangan (atau waktu2 ketandusan idea untuk entry hehehe). Kalau lembu dipegang pada talinya, manusia dipegang pada janjinyer kan!. Oklah, nak citer kat you all semua alkisah. Baru-baru ini, saya ada joint satu segmen kat kawan blogger ni. INI TUAN TANAHNYA

Biarlah saya panggil dia AA (bukan Azwan Ali yer no no no) but Azrul Azmi... cam dekat2 je kan nama dia!.  Dia mencari blogger2 yang berminat untuk join bloglist June. Saya angkat tangan cepat2 nak join blog list dia. HuHuHu. So, alhamdulillah dah tersenarai pun untuk bloglist Bulan June ini. TQ to u, AA!

From my point of view, blog dia best juga, banyak informasi pelbagai serta punya gaya dan cara penulisan yang berbeza. Satu lagi, blog dia tidak terlampau "berlebih-lebih" kata orang tu macam sesetengah blog yang dah macam Krismas Tree kekadang. He He He (pandai je komen blog orang). To AA, cuma nak komen yang background blog tu saya x berapa nak gemarlah.  Mungkin untuk saya saja, mungkin yang lain2 suka sebab manusia ni kan berbeza2 rasa dan citarasanya. Apapun keep it up AA! and thank you for being one of my ALAM MAYA friend.

To all those kawan2 yang singgah, komen atau dah follow, please tinggalkan link URL you all yang betul dan tepat, so that saya boleh singgah dan follow you all back immediately. Terima kasih!

Wish You All Happy blogging!

1 comment:

Anonymous said...

baiknyer hati....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...