Tabung Masa Depan ...

Friday, June 15, 2012

Siti Fazurina Pula Berhijrah

Salam Tengahari Jumaat semua !

Entry lambat sikit hari ini.  Setengah hari tak jumpa ngan Cik PC maupun Cik Lappy ku.  Terpaksa ke HQ settlekan benda2 yang perlu untuk projek baru.  And back to office lepas Zohor tadi. Kalau kat office camner sibuk pun, boleh BW lagi. Macam super woman ! Buat 10 kerja dalam satu masa.  He He He.  Maaf kalau tak sempat jenguk lagi blog kekawan.  Busy sangat2 separuh hari ni.  Harap u olls mengerti ye!.  Nanti saya singgah jenguk ye!.

Tak mahu tulis panjang2 sebab kejar masa ni, cuba nak ucap ini je Alhamudillah.  Happy dan gembira dengan penghijrahan seorang lagi pelakon Malaysia yang telah bertudung. Terkenal dengan watak Anita dalam ‘Dunia Anita’ sebelum ini, Siti Fazurina  baru saja mencecah usia beliau yang ke 30 tahun .

 ( ohartis.com )
Siti Fazurina yang juga pelakon drama bersiri ‘Trilogi Cinta’ mengambil keputusan untuk bertudung selepas dia menyambut ulang tahunnya yang ke-30. Biasalah artis, tiba-tiba bertudung mesti menimbulkan persoalan membuat apa sahaja. Apabila ditanya mengapa tiba-tiba dia bertudung, Fazurina menegaskan semuanya datang dari keikhlasan hatinya sendiri bukan paksaan sesiapa. Baguslah macam tu! Moga kekal sebegini hingga nafas terakhir. Amin.

10 comments:

wantie said...

owh... saya minat benar dengan dia ni. mau pulak bila dia berlakon ala ala kecoh tu. memang best la.

tahniah dah berhijrah. lama tak nampak dia kat TV. windu

Haryati::Faizal said...

kiutnye dia pakai tudung, semoge kekal selamanya la...

Nurmaisarah Azmi said...

harap2 berpanjangan la..cantik die

Kesuma Angsana said...

wantie : anak2 pun suka tgk dia ni kepoh sgt bila dia berlakon tp best!

Kesuma Angsana said...

HF : ye betul lebih cantik n nampak lebih bercahayakan wajah dia!

Kesuma Angsana said...

NA : doakan saja yg terbaik utk dia ye!

Rai said...

alhamdulillah..cantiklah dia bertudung..kalau tak biasa biasa je..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah. makin ramai artis dah bertudung sekarang ni :)

kaishin said...

syukur alhamdulillah..

Kesuma Angsana said...

Kaisin : tq sdi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...